Skip to main content

Despre noi


Cultivarea fructelor de pădure, o tradiție de-a lungul anilor.

Totul a început în anul 2010, odată cu achiziționarea primelor hectare de teren agricol pe dealurile din apropierea Oradiei, în zona de vest a României. Datorită poziționării geografice, compoziției solului și a climei specifice acestei zone, cultura fructelor de pădure a reprezentat o alegerea ideală. Când am ales să cultivăm afine și zmeură, am ținut cont de proprietățile extraordinare ale acestor fructe de pădure și de aportul substanțial pe care îl au în menținerea stării de sănătate și de bine: efect antioxidant puternic (încetinirea procesului de îmbătrânire), antitumoral și anticancerigen.

Istoric

Înființată în anul 2013, compania noastră se bazează pe experiența îndelungată, în a oferi produse agricole de calitate superioară, cultivate după metode tradiționale, cu respect față de mediul înconjurător și față de natură.

Activitate

Cultivăm cu pasiune și responsabilitate fructe de pădure: afine pe o suprafață de 3 ha, zmeură pe o suprafață de 4 ha și mure pe 1 ha de teren, situat pe dealurile din imediata proximitate a orașului Oradea, din județul Bihor. Pe lângă comercializarea acestor produse putem pune la dispoziția clienților noștri și stoloni de zmeură.

Misiune

Prin tot ceea ce facem dorim să venim în întâmpinarea clienților noștri cu produse sănătoase, cultivate după metode ce pun preț pe principiile agriculturii naturale, având grijă ca în același timp impactul asupra mediului înconjurător să fie unul pozitiv.

galerie afine zmeura 01
galerie afine zmeura 02
galerie afine zmeura 03
galerie afine zmeura 04
LIvadă de afine și zmeură.
Copyright © . Toate drepturile rezervate AFIPOP AGRO SRL. Web design realizat de NRGO