Despre noi


Cultivarea fructelor de pădure, o tradiție de-a lungul anilor.

Totul a inceput in anul 2010, odata cu achizitionarea primelor hectare de teren agricol pe dealurile din apropierea Oradiei, in zona de vest a Romaniei. Datorita pozitionarii geografice, compozitiei solului si a climei specifice acestei zone, cultura fructelor de padure a reprezentat o alegerea ideala. Cand am ales sa cultivam afine si zmeura, am tinut cont de proprietatile extraordinare ale acestor fructe de padure si de aportul substantial pe care il au in mentinerea starii de sanatate si de bine: efect antioxidant puternic (incetinirea procesului de imbatranire), antitumoral si anticancerigen.

Istoric

Infiintata in anul 2013, compania noastra se bazeaza pe experienta indelungata, in a oferi produse agricole de calitate superioara, cultivate dupa metode traditionale, cu respect fata de mediul inconjurator si fata de natura.

Activitate

Cultivam cu pasiune si responsabilitate fructe de padure: afine pe o suprafata de 3 ha, zmeura pe o suprafata de 4 ha si mure pe 1 ha de teren, situat pe dealurile din imediata proximitate a orasului Oradea, din judetul Bihor. Pe langa comercializarea acestor produse putem pune la dispozitia clientilor nostri si stoloni de zmeura.

Misiune

Prin tot ceea ce facem dorim sa venim in intampinarea clientilor nostri cu produse sanatoase, cultivate dupa metode ce pun pret pe principiile agriculturii naturale, avand grija ca in acelasi timp impactul asupra mediului inconjurator sa fie unul pozitiv.
galerie afine zmeura 01
galerie afine zmeura 02
galerie afine zmeura 03
galerie afine zmeura 04
LIvadă de afine și zmeură.

Copyright © . Toate drepturile rezervate AFIPOP AGRO SRL. Web design realizat de Weblike PRO